interton logo

Gresham Palota

A világhírű Gresham Palota Budapest egyik legszebb, a turisták által talán leginkább kedvelt épülete. Az építészeti remekmű összképéhez kizárólag olyan professzionális minőséget garantáló hangrendszer volt illeszthető, amely maximálisan illeszkedik a belsőépítészeti megoldásokhoz. Az INTERTON Group által tervezett és kivitelezett hangrendszer képes a szállodában tartózkodók közvetlen élőhanggal, vagy rögzített és tárolt hanganyaggal történő informálására. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2004
 3. Kategória: szálloda, rendezvényközpont, vendéglátó-ipari létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.