interton logo

Főnix Rendezvénycsarnok

A Főnix Csarnok óriási, 8 500 fő befogadására alkalmas rendezvény aréna, sport versenyek és zenei rendezvények otthonául szolgál. Az épületben az információs és a küzdőtér hangrendszere kétirányú kapcsolatban állnak, mely kapcsolatban az információs hangrendszer prioritást élvez, hogy vész esetén minden területen lehessen sugározni a szükséges információkat. A küzdőtér óriási lelátóinak és központi területének hangosításáért felelős hangsugárzók az eredményjelzők körül, közel 13 méter magasan kerültek telepítésre. Ezek a hangsugárzó csoportok a négy fő szektor irányában biztosítják a szükséges hangnyomást és beszédérthetőséget, ami ekkorra távolságok és méretek esetén gondos tervezést és pontos kivitelezést igényeltek. Magyarországon egyedülálló módon, itt debütált elsőként az INTERTON Group által tervezett központi, nagyteljesítményű, irányított hangsugárzó rendszer. 1. Helyszín: Debrecen
 2. Telepítés éve: 2002
 3. Kategória: sport és kulturális létesítmény/rendezvényhelyszín
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.