interton logo

Nagyerdei Labdarúgó Stadion

A beruházói csoport azzal a céllal kereste meg az INTERTON Group -ot, hogy olyan audiovizuális rendszert tervezzünk és telepítsünk, amely gazdaságosan üzemeltethető, ugyanakkor minden szükséges igényt kielégít. A megfelelő hangnyomás elérése érdekében a lelátókon nagy teljesítményű hangsugárzókat és a hozzájuk szükséges erősítőket telepítettünk. Zónásított hangrendszer-vezérlést egy kifejezetten nagy kapacitású speciális hálózati audio rendszer végzi, melyhez a lelátón kívül hozzátartozik az épülethangosítás is. A teljes hangrendszer tartalmaz - többek között - álmennyezeti hangsugárzókat, digitális keverőpultot és vezeték nélküli mikrofonrendszert is, valamint a konferencia- és sajtó terem mobil hangrendszerét és konferenciarendszerét. A vizuális részt tekintve IP alapú digital signage rendszert, fix telepítésű LED falat és a pályát körülölelő perimeter LED-et telepítettünk a stadionban.


 1. Helyszín: Debrecen
 2. Telepítés éve: 2014
 3. Kategória: sportlétesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, konferenciarendszer, megjelenítő rendszerek (LED fal, LCD kijelzők), AV jeltovábbítás, Digital Signage
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.