interton logo

Debreceni Fedett Sportuszoda

A Debreceni Sportuszoda területén négy hangrendszer üzemel: versenymedence hangrendszere, a tanmedence hangrendszere, az épület információs hangrendszere valamint egy mobil hangrendszer. A rendkívül rossz akusztikai körülmények miatt - hiszen a kemény csempével burkolt a padló, a falak, illetve hatalmas üveg és vízfelület van egy térben - a versenymedence hangrendszerének nem csak kivitelezése, hanem tervezése is komoly feladat volt. A lelátókon és a medence partján speciális fősugárzó rendszer, a medencében pedig víz alatti hangsugárzók biztosítják a megfelelő hangnyomást és beszédérthetőséget. Hasonlóképpen, a tanmedencébe is gondosan tervezett, helyszínre szabott megoldással, az IVS vonalsugárzók elődjével oldottuk meg a feladatot.

A 2007-es rövid pályás úszó-Európa bajnokság során tapasztalt kiemelkedő teljesítmény miatt a hangrendszert külön dicséretben részesítette a Nemzetközi Úszószövetség.

 1. Helyszín: Debrecen
 2. Telepítés éve: 2006
 3. Kategória: sportlétesítmény/uszoda
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.