interton logo

Debreceni Egyetem

A Debreceni Egyetem Műszaki karának új épületében található három legnagyobb előadóterem audiovizuális rendszereit az INTERTON Group telepítette. A termek rendszerei hangrendszerei kapcsolatban állnak egymással. Termenként két-két IVS vonalsugárzó felel a megfelelő beszéd érthetőségért. Az előadói pultokban kialakított csatlakozó felület egyszerűvé és könnyen használhatóvá teszi a rendszerek eszközeit. A vizuáltechnikán és hangrendszeren felül tolmácsrendszerrel is rendelkezik mindhárom helység, termenként 60 darab vezeték nélküli vevőegységgel. 1. Helyszín: Debrecen
 2. Telepítés éve: 2013
 3. Kategória: oktatási intézmény
 4. Telepített rendszerek: IVS, pro audio, tolmácsrendszer, megjelenítő rendszerek (projektorok)

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.