interton logo

Csaba Gyöngye Központ

Békéscsabán olyan komplex audiovizuális rendszer tervezésére és kivitelezésére kaptunk megbízást, amely teljeskörűen kielégíti a Csabagyöngye kulturális központ igényeit. A professzionális minőség alapvető feltétel és elvárás volt, így a hangverseny- és előadóteremben, többek között, minden igény kielégítő keverőpult, line array rendszer, színpadi monitorok, mikrofonok, hangsugárzók kerültek telepítésre. A videó rész tekintetében LCD projektor, videó-keverő és videó-mátrix is beszerelésre került. A nagytermek mellett a kisebb termek is kaptak audiovizuális technikát, a digitális nyelvlabortól kezdve, a vetítéstechnikán át a házimozi rendszerekig.


 1. Helyszín: Békéscsaba
 2. Telepítés éve: 2012
 3. Kategória: kulturális létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, AV jeltovábbítás, megjelenítő rendszerek (LCD kijelző, projektor), hangszerek
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.