interton logo

Corvinus Egyetem

A Corvinus Egyetem Czuczor utcai épületével kapcsolatban az INTERTON Group komplex megbízást teljesített: a vetítőrendszer tervezésétől és kivitelezésétől kezdve, az épülethangosításon keresztül, az előadótermek hangosításáig terjedt a feladatunk. A megrendelő igényeinek maximális figyelembevételével, már a tervezés során sikerült a különböző funkciókat a lehető legoptimálisabban összehangolni. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2007
 3. Kategória: oktatási intézmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, megjelenítő rendszerek (projektorok)
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.