interton logo

Auchan Bevásárlóközpontok

Magyarország nagyvárosaiban lévő AUCHAN áruházak hangosítása - a létesítmények hatalmas mérete és egyedi belső kialakításuk miatt - az INTERTON Group fontos feladata volt. Az áruházak mindegyikében megtalálható az óriási bevásárló tér, ahol függesztett, a raktár helységek, ahol tölcséres, valamint az üzletsorok és irodák, ahol álmennyezeti hangsugárzók kerültek telepítésre. A több száz darab, különböző típusú és különböző hangerősséget igénylő hangsugárzókat, zónákra osztva, hangközpontok vezérlik. Ezek a hangközpontok felelnek a bejövő források, bemondó mikrofonok, vezérlések kezeléséért. Ekkora méretű csarnokok esetén a hangrendszernek az életvédelmi szerepe is nagy, hiszen vész esetén ezen keresztül van lehetőség a benntartózkodók informálására.

 1. Helyszín: Budapest, Budaörs, Csömör, Dunakeszi, Kecskemét, Maglód, Miskolc, Solymár, Soroksár, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós
 2. Telepítés éve: 1998-2009
 3. Kategória: bevásárlóközpont, áruház
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.