interton logo

Árkád Bevásárlóközpontok

Árkád Bevásárlóközpontokat az ország több nagyvárosában is találhatunk, a modern épületóriásokat az INTERTON Group megbízható, könnyen kezelhető, jó minőségű épülethangosítási rendszerrel szerelte fel.

Az áruházak hangrendszereinek tervezésekor és kialakításakor az elsődleges cél a látogatók jól érthető tájékoztatási lehetőségének valamint a háttérzene sugárzás lehetőségének biztosítása volt.

A bevásárlóközpontok hangosítási rendszereivel kapcsolatos korábbi tapasztalataink alapján, a felhasznált eszközök megfelelő kiválasztásával, valamennyi helyszínen az épületek akusztikai és építészeti sajátosságainak, méreteinek megfelelő hangosítási rendszereket építettünk ki.
 1. Helyszín: Budapest, Győr, Debrecen, Szeged, Pécs
 2. Telepítés éve: 2002-2014
 3. Kategória: bevásárlóközpont, áruház
 4. Telepített rendszerek: komplex épülethangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.