interton logo

American International School of Budapest

 • csütörtök, 26 szeptember 2019 11:30

Az AISB (American International School of Budapest) hangrendszerének felújítására főképp azért volt szükség, hogy a létesítmény biztonságát növeljék. A nagy zónaszám (50 zóna), a későbbi bővítési lehetőség, az IP alapú vezérlés és felügyelet, a rugalmas illeszkedés (3rd party megoldások, pl. beléptető rendszer), a nagy mennyiségű egyedi felhasználói felület (pl. PC, Mac, iPad, érintőképernyős mikrofonpult), a jogosultság és prioritáskezelés, a kábelezési szükséglet minimalizálása és a folyamatos rendszerfelügyelet (végfokok, perifériák, központ állapota) szükségessége miatt QSC Q-Sys hálózati audió rendszert telepítettünk. A hangrendszer további elemeit Community, QSC és TOA hangsugárzók, illetve QSC CXD végerősítők alkotják. 1. Helyszín: Nagykovácsi
 2. Telepítés éve: 2018
 3. Kategória: oktatási létesítmény
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pályahangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.