interton logo

Ha vannak igazán extravagáns, ultramodern kifejezési, megjelenítési módszerek, akkor a digitális tartalomszolgáltatás kreatív tartalmai mindenképpen azok közé tartoznak.

Mivel az ezek megjelenítésére alkalmas eszközök maguk is a technikai, a technológiai fejlődés - sőt legtöbbször több meghatározó tudományos terület együttműködésének eredményei - nem csak a megjelenített tartalom, hanem maga a megjelenítő eszköz is újdonság a nyilvánosság számára.

A digitális kreatívok létrehozása egy-egy ilyen eszközhöz, az eszköz paramétereihez, képességeihez igazodik.

Ez az oka annak, hogy az INTERTON Group - amely az eszközök forgalmazója is egyben - mindenki másnál jobban ismeri az eszközök által létrehozható kreatív tartalmak létrehozásának menetét, módját és egyedi lehetőségeit.

Az INTERTON Group kreatív tartalomszolgáltatásai mindig a megrendelők egyedi igényeihez, céljaihoz alkalmazkodnak.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.