interton logo

A QSC új firmware-t adott ki a K.2 (K8.2, K10.2, K12.2) aktív hangsugárzókhoz a 220-240 Voltos hálózati feszültséget használó régiók számára! Erősen ajánlott a K.2 aktív hangsugárzó tulajdonosoknak, hogy ellenőrizzék a hangsugárzók firmware verzióját és ha az adott eszköz 1.0.8 verzióval rendelkezik, úgy frissítsék azt az 1.1.0 verzióra. A következő régiók érintettek: Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia (Japán és Taiwan kivételével), Ausztrália, Új-Zéland és Dél-Amerika részein.

Bővebben...

A november 24-25-ei hétvégén két nagyszabású rendezvény is zajlott Magyarországon, ahol az INTERTON Group által forgalmazott eszközök fontos szerepet játszottak.

Bővebben...

Több, mint 40 év telt el azóta, hogy megjelent a Yamaha első professzionális keverőpultja, a PM200. 2018. februárjában az amszterdami ISE kiállításon a Yamaha bemutatta a RIVAGE digitális keverőpult család legújabb tagját, a PM7-et.

Bővebben...

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.