interton logo

A YAMAHA RIVAGE PM10 LUXUS HANGZÁST VITT SEONGNAM-BA

Dél-Korea egyik legnépszerűbb temploma, a Seongnam-i „Good Shepherd Church” a közelmúltban befektetett egy Yamaha RIVAGE PM10 digitális keverő rendszerbe, hogy tovább növelje több ezer híve számára a liturgia élményét. A templom épülete egy 2500 férőhelyes istentiszteleti csarnok, valamint további 15 tárgyalóterem található az épület körül. Ezek mindegyike hangszórókkal és videojelekkel van ellátva a fő teremből, így egyedi tevékenységekre, valamint csúcsidőszakokra, pl. karácsonyra, mint plusz ülőhelyek is használhatók, amikor a fő termet feltöltik.

"Amellett, hogy prédikációkat tartunk, számos előadásunk van az egyházi zenekaroktól és a kórusainktól" - magyarázza Kim Hyun audio csapatvezető. "A hangszerelés a rock doboktól, a basszustól, a gitároktól és a billentyűzetektől egészen a zongorára és az akusztikus hangokra terjed ki. Van még egy gong is a színpadon, amit nem mikrofonoztunk fel. Zenészek ülnek a színpad mindkét oldalán, elhagyva a fő színpadot a lelkipásztor és az énekesek számára.”

"Az elmúlt 15 évben egy analóg konzolt használtunk a keverési feladatok elvégzésére, ám az utóbbi években arra törekedtünk, hogy biztosítsuk azt a teljesítményt, amelyet mi és a zenészek a modern technikai rendszerekkel kihozhatunk.”

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0209_10_gsic.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.