interton logo

MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA A QSC AKTÍV KARDIOID SUB-JA!

Óriási érdeklődéstől övezve  végre kijelenthetjük, igen, itt van, megérkezett Magyarországra a QSC KS212C kardioid sub!

A QSC KS212C a kategóriáján belül az első, egyetlen dobozban megvalósított, aktív kardioid mélysugárzó. A mélysugárzók tipikusan minden irányban egyenlő mértékben sugározzák a hangot, ezzel nem kívánt mélyfrekvenciás többletet okozva a színpadon és rengeteg elvesztegetett energiát a rendszer hátsó oldalán. A QSC KS212C kardioid sub a kialakításának köszönhetően biztosítja a kardioid elrendezés előnyeit egyetlen, kompakt dobozban. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy a QSC KS212C mélysugárzó elejénél 15dB-lel nagyobb hangnyomás érhető el, mint hátul.

Hamarosan bővebben is beszámolunk az első hazai tesztekről, bevetésekről.

Tudjon meg többet a QSC új, kardioid sub-járól:
https://www.qsc.com/live-sound/products/loudspeakers/powered-subwoofers/ks-series/ks212c/
 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.