interton logo

LUXIBEL A PROLIGHT + SOUND KIÁLLÍTÁSON

A Luxibel is ott lesz a Prolight + Sound 2018 kiállításon Frankfurtban, ahol legújabb termékeiket mutatják majd be.

A Luxibel brand az AED cégcsoporthoz tartozik. Jellemzője, hogy jó minőség mellett alacsony árszínvonalú termékeket gyárt, melyek között mozgófejes lámpákat, LED-es stroboszkópokat, LED Par lámpákat, blindereket, valamint LED bar egységeket is találunk.

A ProLight + Sound kiállítás 2018. április 10-13. között kerül megrendezésre Frankfurtban. A Luxibel standját a Hall 4.0, C54 standhelyen találják majd az érdeklődők.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.