interton logo

LUMINEX A PENTAGONBAN

A KLC Network Services korábban telepített már Luminex GigaCore 12 és 26i switcheket a washingtoni metróban, illetve számos amerikai kormányzati létesítményben. Ezek az eszközök a hálózat megbízható gerinceként váltak be, így a telepítő cég előszeretettel választ a gyártó palettájáról.

A KLC Luminex GigaCore 12 és 26i switcheket telepített Washingtonban, az Amerikai Védelmi Minisztérium több helyiségében, a Pentagonban, az Amerikai Mezőgazdasági Minisztériumban, és az Egészségügyi és Humánügyi Minisztériumban, valamint a Maryland állambeli Rockwille-ben. A Luminex switchek a korábban használt analóg eszközöket váltották le. A telepített eszközök a videótelefonálást és a VOIP/audio konferencia/prezentáció elegyét segítik, valamint a többcélú helyiségekben is használják őket.

"A Luminex rendszereket a QSC Q-Sys termékekkel, SVSI streaming video platformokkal és számos Crestron és AMX termékkel együtt használjuk" - mondta Zachary Manning, integrációs igazgató.

„Több okból is a Luminex switchek mellett döntöttünk. A létesítményekben a HD Base-T protokoll dominált és arra törekedtünk, hogy ezt megváltoztassuk. Sikerült. Immáron IP alapú hálózat működik az említett létesítményekben. Fontos volt az egyszerű bővíthetőség: a Luminex-el egyszerűen, egy új switch vásárlásval, mindenféle konfiguráció nélkül fogadhatunk több I/O eszközt. Mindemellett az is fontos volt, hogy olyan eszközöket válasszunk, amelyek használatához nem kell IT szakember.”

Zachary azt is megjegyzi, hogy amíg a Luminex switchek előre fel vannak konfigurálva a Dante, AES67, Q-LAN, IGMP snooping és Jumbo framek támogatására, addig más switchek nem mindig támogatják az összes említett formátumot. A Luminex switchek a dobozból kibontva máris használhatók, ami jelentősen felgyorsítja a telepítés folyamatát.


Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://www.luminex.be/luminex-goes-pentagon/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.