interton logo

AZ INTERTON GROUP IS RÉSZT VESZ A SIRHA-N!

A SIRHA – a világ egyik vezető élelmiszer-, és vendéglátó-ipari szakkiállítás sorozata, mely május 9-11. között Budapesten, a Hungexpo területén kerül megrendezésre.


A szervezők több mint 300 kiállítót és 20 000 szakmai látogatót várnak a kiállításra, ahol innovatív termékek és szolgáltatások, újdonságok és különböző technológiák kerülnek bemutatásra.

Az INTERTON Group a vendéglátóipar területén is sikerrel alkalmazható eszközöket mutat be - működés közben - a SIRHA-n. Ezek: az erősen irányított hangsugárzók, a Living Surface és a „Digitális vitrin”.

A kifejezetten erre az alkalomra készített audiovizuális tartalmakat a rendezvény ” FUTURE STORE”-ja mutatja be: itt a látogatók úgy ismerkedhetnek meg ezekkel az eszközökkel, mintha egy futurisztikus bevásárlóközpontban sétálnának éppen.

Bővebb információkért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.