interton logo

HIGH END SYSTEMS ÉS HOG FACTOR VERSENY A PROLIGHT + SOUND 2018 KIÁLLÍTÁSON

A High End Systems bemutatja legújabb eszközeit  az április 10-13. között Frankfurtban megrendezésre kerülő ProLight + Sound 2018 kiállításon (HALL 4.0 – D59). A bemutatón az érdeklődők megismerhetik a High End Systems fényvezérlőpultok teljes skáláját, a Hog 4-et, a Full Boar 4-et és a Road Hog 4-et, illetve a legújabb v.3.8.0 szoftvert, melynek segítségével immáron a VGA kimenettel rendelkező HedgeHog 4E pultok is képesek kommunikálni külső kijelzővel, mi több, ha az érintőképernyős, arról is vezérelhetjük a pultot.

Bemutatásra kerül a SolaFrame 750 lámpa, a SolaTheatre, mely az iparág első ventilátor nélküli, folyadék hűtéssel működő, szinte hangtalan működést biztosító LED-es lámpája. A standon kerül majd sor újra a Hog Factor versenyre is, amely a világ első számú szakmai fénytechnikai versenye. A döntőig eljutott négy csapat verseng majd egymással a „Hog Factor Prolight Champion” díjért. "Alig várom, hogy lássam, mit alkotnak a jövő fénytechnikusai" - mondta Sarah Clausen, a Hog konzolok termékmenedzsere. „Kétségtelen, hogy látványos lesz!”

A High End Systems standján az említettek mellet sok érdekességgel és meglepetéssel találkozhatnak az érdeklődők.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.