interton logo

Az EUROTRUSS ÚJRA OTT LESZ FRANKFURTBAN

A szórakoztatóipar mindig figyelemmel kíséri a Frankfurtban megrendezésre kerülő ProLight + Sound kiállítást, mely a világ legnagyobb szakmai rendezvénye. Mint az egyik első kiállítói ennek a vezető nemzetközi technológiai eseménynek, az Eurotruss Önt is várja standján.

A látogatóknak lehetőségük lesz beszélgetni a holland, német, amerikai és latin-amerikai globális értékesítési partnerekkel.  Az utóbbi pár hónapban fejlesztésre került számos új termékcsalád, melyeket a ProLight + Sound kiállításon ismerhetnek meg az érdeklődők. Egyelőre nem árulhatunk el többet, de izgalmas fejlesztések várhatók a két legnépszerűbb „non-truss” termékkategóriában. Mindemellett bemutatásra kerül egy egyedi „Eurotruss Fashion” irányzat is.

A ProLight + Sound kiállítás 2018. április 10-13. között kerül megrendezésre Frankfurtban. Az Eurotruss standját a Hall 3.0, D51 standhelyen találják majd az érdeklődők.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://www.eurotruss.com/ready-for-prolightsound-2018/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.