interton logo

AZ EUROTRUSS BLK-31 SAROKELEM KREATÍV FELHASZNÁLÁSA AZ AMF FESZTIVÁLON

Az Eurotruss idén mutatta be a BLK-31 sarokelemet, amely kicsi, könnyű, strapabíró és rengeteg szituációban felhasználható. A BLK-31 számtalan lehetőséget biztosít, sarokelemek, szimpla csövek, truss-ok és csatlakozók összekapcsolására.

A BLK-31 lehetővé teszi 2,3,4,5 és 6 elem csomópontjának létrehozását FD/HD31 szimpla csőelemmel. A különböző elemek, mint például a „BLK-SCON-ST”, vagy a „BOB” csavarral rögzíthetők a sarokelemhez. Így felhasználásával bármilyen 90 fokos szög kivitelezhető. Ez teszi tökéletessé, könnyen használhatóvá, kreatívvá és költséghatékonnyá.

Az Amsterdam Dance Event alatt a Johan Cruijff Arenaban került megrendezésre az AMF fesztivál egy masszív színpaddizájnnal, amely kitűnő példát szolgáltat a BLK-31 sarokelem felhasználására.

A négyzet alapú színpadot a TWOFIFTYK és André Beekmans (Art of Light) tervezték különleges mátrixokkal, amelyek Amszterdam híres tripla x-ét formálták. A négyzet/kereszt alakú színpad dizájn az Eurotruss FD34-en alapul, egyszerű csövekkel és hatalmas mennyiségű BLK-31 sarokelemmel, amelyet a holland székhelyű kölcsönzőcég a Rent-All biztosított.

A képek alapján látható, hogy ez nem egy kis egyszerű szerelési munka volt.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
https://www.eurotruss.com/blk-31-corner-block/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.