interton logo

D&B AUDIOTECHNIK SOUNDSCAPE: EVOLÚCIÓ A HALLGATÓI ÉLMÉNYBEN

A d&b audiotechnik hangsugárzó rendszerek a legmodernebb teljesítmény feldolgozással, objektum alapú keveréssel és kifinomult helyiség-emulációval a Soundscape-el ötvözve egy olyan eszköztárat alkotnak, amely lehetővé teszi a páratlan-, természetes-, harmonikus- és érzelmileg vonzó hallgatói élményt.

Közel öt éves fejlesztéssel, számos neves előadóval megannyi eseményen tesztelve, a d&b Soundscape megváltoztatja az élőhangosításhoz és a rendszertervezéshez való alapvető megközelítést. Ami régóta feladatot jelentett a limitációk kezelésében, az most egy szabad kreatív folyamattá válik, maga mögött hagyva a mixbuszok és sztereó képalkotás szigorú kereteit. Ez az új technológia olyan hangrendszerek kialakítását teszi lehetővé, amivel az akusztikai környezet kialakítása és a hangforrások elhelyezése, mozgatása egyszerűvé válik.
A d&b Soundscape magja a „DS100 Signal Engine”. Ez egy nagyteljesítményű audio processzor Audinate Dante hálózattal, egy erőteljes 64x64 jelutas és késleltetett mátrix rendszer, kiterjedt bemeneti és kimeneti jelfeldolgozással.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/introducing-the-db-soundscape-the-evolution-of-the-listening-experience.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.