interton logo

YAMAHA TIO 1608-D

Több szempontból is örülhetünk a Yamaha bejelentésének, hisz látszik, hogy a cég nem tétlenkedik, másrészről pedig az ígértekhez mérten időben jelent meg az új digitális stagebox, a Yamaha Tio1608-D.

A nevéből már paramétereire is lehet következtetni. A 2U magas egység 16 darab mikrofon/line bemenettel és 8 darab vonalszintű kimenettel rendelkezik. A bemenetek, hasonlóan a TF sorozathoz combi aljzattal vannak ellátva, így Jack és XLR csatlakozókat is tudunk használni. Természetesen Dante protokollt használ, így bármilyen más eszközzel is képes kommunikálni. Az eszközökből, mely D-PRE előfokokat használ, összesen három fűzhető össze és az opcionális NY64-D kártyával, mely kimondottan a TF sorozathoz lett kifejlesztve, 64x64 csatornát tudunk a Dante protokollal kezelni. Végül, de nem utolsó sorban, ára is a kedvencek közé fogja sorolni.

Érdeklődni:

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/interfaces/tio1608d/index.jsp
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.