interton logo

A YAMAHA TF1 IS RÉSZT VESZ AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSÁN

2016. július 1. és december 31. között az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, Hollandia és Málta mellett, Szlovákia tölti be. Ennek a megtisztelő feladatnak eleget téve a pozsonyi Reduta épülete ad otthont, mely eredetileg egy barokk magtár volt, majd később a Szlovák Filharmonikusoknak adott otthont. A hangtechnika tervezésére és kivitelezésére a vezető szlovák céget, a MediaTech Central Europe-ot kérték fel.

"Az audió rendszer tervezésekor fontos szempont volt a hatalmas mennyiségű csatornával való munka. Ezért esett a választás ebben a projektben is a Yamahára, mert ez egy rugalmas és rendkívül megbízható megoldást nyújt számunkra." - mondja a MediaTech vezérigazgatója Bohumil Tonkovic.

A cég összesen hat darab Yamaha TF1 digitális keverőt telepített az épületben, melyek Tio1608 és a Dante protokoll segítségével juttatják el a jeleket a központi AudioPressBox elosztórendszerébe. Minden TF1 rendelkezik  biztonsági mentéssel, melyek az USB portot használják. A rendszerek nagyon mobilisak, így az épület bármely helyiségét gyorsan és biztonságosan elérik.

"Ahhoz, hogy ilyen fontos és egyedülálló projekt elvárásainak megfeleljünk, kivételes megbízhatóságra és hangminőségre van szükségünk" mondja a MediaTech projekt igazgatója, Mario Tonkovic. "Az egész rendszer egyszerűen és könnyen kezelhető, ezt már megszokhattuk a Yamahánál, és ez hatalmas rugalmasságot biztosít számunkra."
"Yamahával dolgozni azt jelenti, hogy megfelelni a legmagasabb követelményeknek." - teszi hozzá a technikai igazgató Miroslav Paciga. "Minőség, sokoldalúság, hordozhatóság: ez a tökéletes megoldás."

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0726_10_eu_council.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.