interton logo

AZ INTERTON GROUP BEMUTATJA: A YAMAHA TF MAGYARORSZÁGON!

„A YAMAHA beszállt a versenybe!” - így foglalhatjuk össze röviden a YAMAHA TF keverő piaci megjelenését. Az egyszerűen használható, kis és közepes hangosításokhoz ideális keverők piacán jelenleg is sok szereplő van, de biztosak lehetünk benne, hogy a kifejezetten jó ár-érték aránnyal piacra lépő YAMAHA pult jelentősen átalakítja az eddig kialakult erőviszonyokat.


A YAMAHA TF jövő évben bemutatandó digitális csatlakozó felülete DANTE alapú, ami jelenleg a legelterjedtebb piacvezető digitális protokoll.

Az INTERTON Group saját – kifejezetten pozitív - tapasztalatokkal is rendelkezik már a pulttal kapcsolatosan: a szolnoki Agóra audiovizuális rendszerének építésekor és az Egri Vár új audiovizuális rendszerének építése során is a YAMAHA TF-et használtuk.

Bővebben a YAMAHA TF-ről:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/mixers/tf/index.jsp

YAMAHA TF INTERTON Group árlista:
http://intertongroup.com/images/interton/pdf/Arlistak/Yamaha_arlista_intertongroup.pdf

Az INTERTON Group a közeljövőben - kijelölt viszonteladóinak – workshop keretében mutatja be a YAMAHA TF-et.

A legszélesebb nyilvánosság a Budapest Music Expo INTERTON Group standján ismerkedhet meg a YAMAHA TF-el.
   
További információkért keressék közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.