interton logo

YAMAHA TF DEMO NAP: óriási érdeklődés!

Kedves Barátaink!

A szeptember 16-án, délelőtt 10.00 órára meghirdetett YAMAHA TF bemutatóval kapcsolatos óriási érdeklődés miatt, ugyanazon a napon, ugyanazon a helyen - 14.00 órától is megismételjük a bemutatót!


Akik eddig regisztráltak 10.00 órára, azokat szeretettel várjuk 10.00-ra, akik viszont mostantól regisztrálnak, azokat 13.30-tól várjuk a 14.00 órakor kezdődő bemutatóra!

REGISZTRÁCIÓ: http://intertongroup.com/component/k2/megtelt-a-rendezveny

Bővebb információ a rendezvényről: http://intertongroup.com/hirek/yamaha-tf-demo-budapest


Szeretettel várunk rendezvényünkön!

Üdvözlettel,
Bogár István
INTERTON Group - Marketing menedzser
Telefon: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.