interton logo

YAMAHA TF DEMO NAP BUDAPESTEN!

Az INTERTON Group Bemutatja: a Yamaha TF Magyarországon!


Tisztelt Partnerünk, Kedves Barátunk!

Mint azt nyilván tudod, a YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját.

Az INTERTON Group fontosnak tartja, hogy az általa forgalmazott eszközöket a lehető leggyorsabban bemutassa az érdeklődőknek, a szakmának.

Ennek érdekében 2015. szeptember 16-án, délelőtt 10.00 órakor Budapesten, a CRYSTAL Audio üzletében (1081 Budapest, Kiss József u. 19.) szakembereink gyakorlati bemutatót tartanak a YAMAHA TF-fel, ahová ezúton szeretettel meghívunk!

Néhány alapvető dolog a YAMAHA TF-fel kapcsolatosan:

Az egyszerűen használható, kis és közepes hangosításokhoz ideális keverők piacán jelenleg is sok szereplő van, de biztosak lehetünk benne, hogy a kifejezetten jó ár-érték aránnyal piacra lépő YAMAHA pult jelentősen átalakítja az eddig kialakult erőviszonyokat.

Az INTERTON Group saját - kifejezetten pozitív - tapasztalatokkal is rendelkezik már a pulttal kapcsolatosan: a szolnoki Agóra audiovizuális rendszerének építésekor és az Egri Vár új audiovizuális rendszerének építése során is a YAMAHA TF-et használtuk.

Ezeket a tapasztalatokat is megosztjuk Veletek!

A bemutatón történő részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ: http://intertongroup.com/component/k2/megtelt-a-rendezveny

Bízom benne, hogy a rendezvényen találkozunk!

Bővebb információért keressetek bátran!

Üdvözlettel,

Bogár István
INTERTON Group - Marketing menedzser
Telefon: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.