interton logo

YAMAHA TF BEMUTATÓ – MEGTELT!

Az egyik szemünk sír, mert nem tudunk több érdeklődőt fogadni, a másik viszont örömtől sugárzik, hiszen immáron a szeptember 16-án megrendezésre kerülő Yamaha TF bemutató második előadása is teljesen megtelt!


Hatalmas az érdeklődés a Yamaha új, TF keverőpult sorozatával kapcsolatban, hiszen a Yamaha kedvező ár-érték aránnyal dobta piacra ezt a családot, amely minden eddigi Yamaha erényt magában hordoz. Az INTERTON Group fontosnak tartja, hogy az általa forgalmazott eszközöket bemutassa az érdeklődőknek, a szakmának. Ezért azoknak sem kell elkeserednie, akik a szeptember 16-ai bemutatókról lecsúsztak!

Nem kell mást tenni, mint egy e-mailt küldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és a következő hasonló lehetőségről automatikusan előre értesíteni fogjuk az érdeklődőket.

Akiknek pedig sikerült regisztrálniuk, azokat sok szeretettel várjuk szeptember 16-án!


Bővebb információért keressetek bátran!

Üdvözlettel,
Bogár István
INTERTON Group - Marketing menedzser
Telefon: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.