interton logo

MEGJELENT A YAMAHA TF SOROZAT V2.01 -ES ÚJ FRISSÍTÉSE

A friss firmware legnagyobb újdonsága, hogy most már támogatja az opcionális NY64-D kártyát és az ezen keresztül Dante protokollal kommunikáló T és R sorozatú I/O egységeket.


Összesen három ilyen egységet lehet rendszerbe kapcsolni, illetve a Dante Controller programmal bármilyen más (Dante) eszközt. Néhány új effekt és funkció is napvilágot látott, valamint javításra kerültek az eddig megismert "bug"-ok. A v2.01 firmware a http://www.yamahaproaudio.com/ oldaláról tölthető le.

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat:

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/downloads/firmware_software/tf/tf_firm_latest.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.