interton logo

YAMAHA SWP1 SWITCH - OPTIMALIZÁLT ÉS ÁTLÁTHATÓBB DANTE HÁLÓZAT

A Yamaha SWP1 sorozatú switch-ei kimondottan a Dante alapú digitális audió hálózatokhoz lettek kifejlesztve. Az audió szakembereknek ezután sokkal könnyebb lesz egy komplex hálózati rendszert összeállítaniuk, illetve kezelniük.

A Windows alapú alkalmazás sokkal nagyobb átláthatóságot, átfogó monitorozást és ellenőrzést ad. A switch optikai ki/bemenetei nagyobb távolságok biztosabb áthidalását teszik lehetővé. A Yamaha SWP1 nemcsak könnyebbé teszi a Dante digitális audió hálózat tervezését és telepítését, hanem kényelmesebbé és ellenőrizhetőbbé is.

További információkért keressék közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0112_50_swp1.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.