interton logo

A YAMAHA ÉS STEINBERG EGYÜTTMŰKÖDÉS ÚJABB GYÜMÖLCSE!

"A Yamaha Group örömmel jelenti be, hogy a Steinberg és a Yamaha szoros együttműködése egy új lehetőséget kínál ügyfeleinek" mondta Ken Hiraoka, a Yamaha PA osztályvezetője. "Az új Nuendo Live verhetetlen kombinációt képez a Yamaha TF pultokkal, hisz a Steinberg szoftver hozzáadásával élő hangfelvételi képességgel bővültek."


A Nuendo Live eddig csak a CL sorozat tagjaival volt ingyenesen elérhető. Ezt a csomagot, most három új taggal bővítették, hála a Yamaha Group tagjainak együttműködéséért. Az új lehetőség március 1-től érhető el, mely régiónként változhat. Fontos megjegyezni, hogy a korábban adott Cubase AI szoftver ingyenesen bővíthető Nuendo Live-ra.

"A Nuendo Live egy professzionális élő hangfelvételi megoldás, mely nagyszerűen kiegészíti a Yamaha TF és QL-sorozatot, és magasabb szintre emeli az élő hangosítási rendszereket. Ez egy újabb tökéletes példája az együttműködésnek a két vállalat között, mely állandó, megbízható eredményeket hoz."- nyilatkozta Andreas Stelling, a Steinberg ügyvezető igazgatója.

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat:

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0229_50_nuendo_bundle.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.