interton logo

PRÓBÁLJA KI A YAMAHA RIVAGE PM7 KEVERŐPULTOT AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN!

A Yamaha vadonatúj digitális keverőpultjának, a RIVAGE PM7-nek a gyakorlati bemutatóján vehetnek részt azok, akik regisztrálnak a következő INTERTON Egyetem Labor képzésre!

A jelentkezők a képzésen soksávos felvétel segítségével ismerhetik meg mélyrehatóan a keverőpultot. A gyakorlati tréning az INTERTON Group irodaházában (1119 Budapest, Major utca 63.) kerül megrendezésre. A tréningen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A tréningen való részvétel alapfeltétele a digitális keverőpultokkal (nem feltétlenül Yamaha) kapcsolatban szerzett gyakorlati tapasztalat. A tréningen az érdeklődők előre egyeztetett időpontokban vehetnek részt.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.