interton logo

YAMAHA RIVAGE KEVERŐPULTOK ÉS AZ IMA HÍVÓ SZAVA

2019. január 26-án mintegy háromezer hívő gyűlt össze a londoni SSE Arénában az Egyesült Királyságért tartott ima napjára. A David Hathaway evangélikus lelkész által vezetett rendezvényt keresztény vezetők kísérték figyelemmel világszerte, hogy együtt imádkozzanak az Egyesült Királyság egységéért. A rendezvény hang-, fény- és vizuáltechnikai üzemeltetésével a Subfrantic Production Services céget bízták meg, akik Yamaha RIVAGE PM10 és PM7 digitális keverőpultokat használtak a helyszín és a sugárzott hang keverésére.

David Hathaway tiszteletes azért a Subfrantic céget kereste meg, mert előzőleg már találkozott a munkájukkal Nigériában, ahol egy olyan eseményt menedzseltek, melyen 500 000 hívő volt jelen, illetve más, az Egyesült Királyságban megrendezett vallási eseményeken is látta, hallotta a munkájukat.

A rendezvény nyolc órán át tartott: keresztény istentiszteletek, zenekar, kórus és különböző egyházi vezetők váltották egymást a színpadon. Ez kihívást jelentett a Subfrantic számára, hiszen a hangosításnak ki kellett szolgálnia halk beszédet, lelkesítő beszédet, prédikációkat, evangéliumi istentiszteletet és különböző zenei stílusokat, beleértve még az operát is.

A frontkeverést a Subfrantic ügyvezetője, Steve Davies végezte egy Yamaha RIVAGE PM10-en, Adrian Chibulcutean pedig egy PM7-en keverte a monitorokat.

„Ez volt a harmadik alkalom, hogy RIVAGE keverőpultot használtunk egy nagy vallási eseményen. A keverőrendszer jól illeszkedik az eseményhez, így soha nem kell aggódnunk a kapacitás vagy a hangminőség miatt. Minden ott van, egyértelmű és megbízható, ahogy azt elvárja az ember”- mondta Steve.

„A vallási események gyakran nagyon eltérők lehetnek a tervezettől, mivel a rendezvény alatt extra bemenetekre és kimenetekre lehet szükség. A RIVAGE rendszer kapacitása szavatolja, hogy egyáltalán ne kelljen aggódnunk az ilyen helyzetek miatt. Hasonlóképpen, a vezérlőfelület rugalmassága és az egyéni faderek is garantálják, hogy mindent egyszerűen meg tudjunk oldani.”

Az esemény végén az ügyfél, Steve és a Subfrantic csapat is nagyon elégedett volt a RIVAGE rendszer működésével. „A rendszer hibátlanul teljesített, felülmúlva a várakozásainkat. Az ügyfél a nap végén elégedetten mosolygott” - mondta Steve.

„Nagyon hasznos volt, hogy a két konzol egy hálózat részeként működött együtt. Állítólag ez volt az első alkalom az Egyesült Királyságban, hogy így történt - nem tudom, hogy ez igaz-e, de hibátlan volt. Örömmel jelenthetem, hogy pontosan úgy működik, mint ahogy azt vártuk!”

A Subfrantic egy kisvideót is készített az eseményről és az előkészületekről, mely az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://youtu.be/Uv2_2Pmm-ws

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.