interton logo

YAMAHA PM7: ELLENSZER A POISON TURNÉ SZÁMÁRA

Mark Woodcock front keverős számos turné után lecserélte a Yamaha RIVAGE PM10 keverőpultját a Yamaha legújabb termékére, a RIVAGE PM7-re.

Woodcock a Poison „Nothing But a Good Time” elnevezésű turnéján már a Yamaha RIVAGE PM7-es keverőpultot használta, ám nem itt találkozott először vele. Woodcock a turné előtt már több, mint 20 alakalommal dolgozott a PM7-es keverőpulton. Markot többek között a keverőpult kompakt mérete fogta meg, illetve az, hogy a DSP visszakerült a konzolba.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0605_10_antidote_poison_tour.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.