interton logo

YAMAHA RIVAGE PM10: SZIMFONIKUS ZENEKAROKNAK IS!

Az ausztrál Coda Audio Services több, mint 10 éve segíti szolgáltatásaival a minden évben megrendezésre kerülő Parramatta Park koncertet, ahol többek között a Sydney Symphony is fellépett. Idén ez egybeesett az első Yamaha Rivage PM10 piacra kerülésével, így egy rövid megbeszélést követve rendszerbe is állították a Yamaha új keverőjét.

"Nagyon könnyen és gyorsan be tudtuk állítani a rendszert, ezután már csak néhány pillanat kellett a munka elkezdéséhez. Mi már ismertük a Yamaha konzolokat, így az átállás zökkenőmentesen történt", - mondja Michael Wilkie, a Coda Audio igazgatója.

A rendszer az FOH-ban egy CSR-10-ből, a színpadon egy RPio622-ből, - melyben az új RY16-ML-SILK hibrid mikrofon előerősítő kártyák voltak, - továbbá  egy Rio3224-D- ből állt, mely 96kHz mintavétellel csatlakozott az új HY-144-D nagykapacitású Dante bővítőkártyára. A kimenetek AES3 használatával RY16-AE interfész kártyára csatlakoztak. A monitor feladatokat egy Yamaha CL1 konzol,  míg a soksávos felvételt egy Dante Virtual Hangkártya biztosította, egy  Steinberg Nuendo Live DAW programmal párosítva.

"Mikor Michael Wilkie, a  Coda Audio-tól odajött hozzám és megkérdezte, hogy szeretném-e használni az új Yamaha Rivage PM10 keverőt egy szabadtéri koncerten, kapva kaptam a lehetőségen", - meséli Des O'Neill, a Sydney Simphony hangmérnöke. "Amikor egy szimfonikus zenekar élőben lép fel, ritkán, vagy sosem tartunk főpróbát, általában egy gyors próbát követi a koncert. A bemeneten több, mint 100 mikrofon jelét kezelve, nagyon fontos a gyors hozzáférés a csatornákhoz és a mixekhez. A Rivage PM10 ezt rendkívül megkönnyíti, a kiváló kezelőfelületnek köszönhetően. Ez a pult rengeteg plusszal rendelkezik, mely segít a kreatív munkában és az új SILK funkció teljes tonalitást kölcsönöz a koncert hangzásához".

Mr. Wilkie összegezve ezt mondta a Rivage PM10 ausztráliai debütálásáról: "Ahogy azt már elvárhatjuk, a Yamaha pro-audio termékek nem okoztak csalódást. Zökkenőmentes és jól működött minden."

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0526_10_rimini.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.