interton logo

A YAMAHA MONITORMIX MÁR ANDROIDON IS ELÉRHETŐ

2016. év utolsó harmadában a Yamaha elérhetővé tette Android platformon is a MonitorMix alkalmazást.

A MonitorMix lehetővé teszi a QL/CL/TF sorozatú digitális keverőpultokon a monitor keverést, egyidejűleg 10 vezeték nélküli iOS vagy Android eszköz számára. Minden előadó kényelmesen beállíthatja saját magának a hozzá rendelt monitor busz arányait, bonyolult paraméterek nélkül. Ezen kívül - a még könnyebb beállításhoz - lehetőség van saját csoportokat létrehozni: például minden hangszert egy szabályzóra lehet tenni. A MonitorMix alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play-ről.

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/1012_50_monitormix.jsp

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.