interton logo

YAMAHA DANTE ACCELERATOR

A Yamaha megint rálépett a gázpedálra, legalábbis Dante szinten, bár tudjuk, hogy ez a motorok tekintetében is így van.


Egymást érik az újabb és újabb digitális audió eszközök, szinte már követhetetlenül, de ennek csak örülni lehet. Itt az egyik legújabb, a Yamaha Dante Accelerator, mely egy audió interface kártya. Nevéből is kitűnik, hogy Dante protokoll és egy asztali számítógép házasságára hivatott, de nem akárhogy. Késleltetése minimális, mivel tartalmaz egy Dante gyorsítót is. Két darab RJ45 portjával redundanciára vagy továbbfűzésre is alkalmas és tudja a 192 kHz-es felbontást is. Vagyis 128x128 csatorna 96 kHz 24 bit felbontással. Ez elég gyors...

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat:

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/interfaces/dante_accelerator/index.jsp
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.