interton logo

YAMAHA CL5 ÉS A NOTRE-DAME

A Yamaha felhasználók tudják, hogy a Yamaha digitális pultok milyen széles körben alkalmazhatóak és mennyire megbízhatóak. Erről tesz tanúbizonyságot egy új, hatalmas musical turné is, mely Victor Hugo azonos című novellája alapján készült (The Hunchback of Notre-Dame). A turné 23 nagyvárosban összesen 127 előadásból áll.

A hangtechnikai alapja természetesen egy Yamaha CL5 és a hozzá tartozó Rio3224-D, valamint egy Dante hálózaton kommunikáló számítógép.
"A CL5 segít abban, hogy teljes mértékben kiaknázzuk a Dante hálózat adta lehetőségeket, mely már szinte kötelezővé vált számomra az elmúlt pár évben" - mondja Emiliano Esposti, a turné sound designer-re. Hatalmas mennyiségű hangbejátszás történik, melyet egy számítógép és Dante Virtual hangkártya segítségével oldunk meg, amely közben parancsokat küld a CL5 felé a jelenet váltásokra is. Lenyűgöz a Yamaha CL5 innovatív használhatósága és a prémium rack minősége. A Yamahák legendásan megbízhatóak, s bár a turné nagyon feszített, nem kell aggódnunk, mert a CL5 a turné sziklaszilárd alapköve."

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0629_10_new_notredame_cl5.jsp
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.