interton logo

A YALE EGYETEM SOKOLDALÚ AUDIÓ MEGOLDÁST TALÁLT A QSC Q-SYS CORE 110-F SEGÍTSÉGÉVEL

A Yale Egyetem közismert arról, hogy nagy hangsúlyt helyez a tudásra és az innovációra. Ezek az értékek megjelennek a létesítményeikben és az általuk használt technológiákban is.

A Yale Egyetem egy sokoldalú AV megoldást keresett a többzónás oktatási épületébe. A létesítmény AV technikusa kiemelte: „A Q-Sys Core 110f kiváló hangminőséget biztosít és rugalmas jelvezetési lehetőséget tesz lehetővé az egyes tantermekben. A méret és az interfész tökéletes tantermekhez és konferencia termekhez. Azzal, hogy termenként elhelyeztünk egy-egy Core 110f-et, az egész épület egy hálózatba kötött felvételi stúdióvá vált.”

Tudjon meg többet:
http://www.qsc.com/news/news/detail/yale-university-finds-versatile-audio-processing-solution-in-qsc-q-sys-core-110f-system/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.