interton logo

VIRTUÁLIS SZABADRÚGÁS – A 2016-OS LABDARÚGÓ-NYÁR CSÚCSPONTJA!

Az idei nyár legnagyobb labdarúgó sporteseménye 2016. június 10-én kezdődött, a Vertigo Systems pedig egy hatalmas durranással rukkolt elő, amely biztosan magára vonja a figyelmet!

Készüljön fel a focilázra minden helyiségben, a virtuális büntető, a „virtuális szabadrúgás” használatával! Engedje, hogy a vendégei megmutassák tehetségüket, amikor gólt szereznek a virtuális focilabdával!

A 3D-animált kapus valós időben reagál a büntetőrúgás erejétől és irányától függően. A „virtuális szabadrúgás” a falra és a földre kivetített elemekből áll, mely dupla vetítéssel érhető el.

Tudjon meg többet a rendszerről: http://www.vertigo-systems.de/news-details.html?&L=1&tx_ttnews%5btt_news%5d=233&cHash=ba55f34cd5

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.