interton logo

A VIII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: MÚZEUMOK AKKOR ÉS MOST, AVAGY VAN-E A FEKETE-FEHÉR KÉP MÖGÖTT 3D, SZÍNES VILÁG?

2019. november 13-14-én kerül megrendezésre a VIII. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvényen többek között „Van-e a fekete-fehér kép mögött 3D, színes világ?” címmel tart előadást Varga Ferenc, a NUTLER Hungary Kft. képviseletében.

„Nem gondoltam, hogy H. Bosch táblaképét fogom egyszer mintaként felhasználni egy mai múzeumi technikákról szóló előadásban, de annyira adja magát a párhuzam: a Gyönyörök kertje c. triptichon becsukott fatáblái fekete-fehérek és a teremtést lapos földdel ábrázolja” – írja Varga Ferenc.
Mi kell manapság ahhoz, hogy a tölgyfatáblák mögötti fantasztikusan színes – 3D-s – világot is megismerjük? Pénz, szakmai tudás, technikai érdeklődés, vagy a sematizmust, kényelmességet legyőző elhatározás, amivel a kiállítások élményterekké változhatnak. Ahol megváltoztathatjuk a múltat és megleshetjük a jövőt. Nem varázslat, ez a jelen.

Az INTERTON Egyetem rendezvényen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

A további előadások listája:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2019/eloadasok-2019

Bővebb információ a rendezvényről:
http://intertongroup.com/interton-egyetem
Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.