interton logo

A VIII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: 3D FÉNYTÉR MEGJELENÍTÉS

2019. november 13-14-én kerül megrendezésre a VIII. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvényen többek között „3D fénytér megjelenítés” címmel tart előadást Balogh Gáspár, a Holografika Kft. képviseletében.

A Holografika Kft. kifejlesztette a valódi hologram-szerű, szemüveg-nélküli 3D display technológiát és megalkotta a korlátok nélküli, természetes 3D fénytér megjelenítési koncepciót, melyet az ipar a jövő 3D televíziós és mozi rendszerek új kategóriájának és egyik lehetséges megoldásának tekint. Segítségével élethűen megjeleníthető bármilyen személy, színtér, legyen az akár a múltban vagy jelenben.

A cég hitvallása így hangzik: „A monitorod dolgozzon, ne a szemed fáraszd!” Az előadáson megismerhetjük a természetes 3D fénytér megjelenítésének koncepcióját.

Az INTERTON Egyetem rendezvényen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

A további előadások listája:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2019/eloadasok-2019

Bővebb információ a rendezvényről:
http://intertongroup.com/interton-egyetem
Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.