interton logo

A VII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK AZ ISKOLAI HANGOSÍTÁS MÚLTJÁT, JELENÉT ÉS JÖVŐJÉT

Többek között „Múlt, jelen, jövő(!) - Fejezetek egy iskolakomplexum hangrendszerének fejlődéséből, az abakusztól a számítógépig.” címmel hallhatnak majd előadást a VII. INTERTON Egyetem résztvevői, Fleischer Zoltán (INTERTON Group) előadásában.

Az előadáson esettanulmány keretein belül mutatjuk be az American International School of Budapest komplexum hálózati audio rendszerét.

A VII. INTERTON Egyetem 2018. november 7-8-án kerül megrendezésre a Dürer Rendezvényteremben (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.).
A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

A további előadások listáját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2018/eloadasok-2018

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.