interton logo

VIDEÓ: PÉLY BARNA ÉS A QSC TOUCHMIX NAGY SIKERŰ KONCERTJE SÁVONKÉNTI HANGRÖGZÍTÉSSEL

Pély Barna az Orfeumban adott nagy sikerű szólókoncertet. A koncerten egy QSC TouchMix-16 digitális keverőpult teljesített szolgálatot, melyet Sajó Tamás (Music Sajó Hangszerbolt) kezelt. Ezzel a keverőpulttal történt a front és monitor keverés és a sávonkénti (11 sáv) hangrögzítés is.

A soksávos felvétel rögzítése egy közvetlenül a TouchMix-16 keverőpulthoz csatlakoztatott külső 3.0 merevlemezre történt. A koncert „pre” állásban lett rögzítve, hogy később az egyes hangsávokat tetszés szerint lehessen szerkeszteni.
A videó az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://youtu.be/FCHtfuXkPXk


Bővebb információ a QSC TouchMix keverőpultokról:
https://www.qsc.com/hu/hangositas/termekek/touchmix-sorozat/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.