interton logo

VIDEÓ: BEMUTATJUK A CLF LIGHTING LEDWASH XL LÁMPÁT

A LEDWASH XL fényvető főleg falak és nagyobb felületek megvilágítására szolgál. Használható akár a színpad elejére a földre helyezve rivaldaként, akár a színpad hátsó részére molinó vagy díszlet megvilágítására horizont lámpaként, illetve különböző rendezvényeken belső terek falainak hangulatvilágítására.

A lámpát a CLF-től megszokott masszív kivitel jellemzi. Mivel 2 db külön mozgatható, és különböző nyitásszögű 25 és 55 fokos részből áll, így széles körben alkalmazható, mivel két feladatot is el tud látni egyszerre. A két egység egymástól függetlenül vezérelhető. Mindkét fejben 9 db egymás mellett elhelyezkedő, erős intenzív színeket produkáló RGBW LED található. A sokszínű felhasználási lehetőséget villódzás mentes, LED intenzitás átmenet, halk ventilátor, valamint 7 DMX vezérlési mód biztosítja. Mindezt maximum 130W-os teljesítményfelvétellel.

A LEDWASH XL lámpát bemutató videó itt tekinthető meg: https://www.facebook.com/clflighting/videos/1718701158145524/

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.