interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN: BORDOS LÁSZLÓ ZSOLT - HOGYAN JUTOTTUNK EL AZ ÉPÜLETVETÍTÉSIG?

Bordos László Zsolt -művésznevén: Bordos.ArtWorks - a vetített kép történetének kulcsfontosságú mozzanatairól és az épületvetítés történetéről tart előadást a 2017. november 8-9-én megrendezésre kerülő VI. INTERTON Egyetemen!

Bordos László Zsolt, 2000 óta foglalkozik videó vetítéssel, VJ, azaz video jockeyként kezdte a budapesti underground kultúrában. Tanulmányait a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetemen és a MediaLab UIAH (University of Art and Design), Helsinkiben végezte. A korai 3D animációs VJ vetítéseivel (2000-2004), formabontó vetítéseivel (2005-2006), illetve a 2007 óta a 3D mapping alkotásaival a műfaj ismert és elismert úttörői közé tartozik.
2010-től Bordos.ArtWorks és Alkotótársai néven egyre több művész-barátjával dolgozott együtt. Rövid idő alatt, a Bordos.ArtWorks és Alkotótársai a videomapping szcéna nemzetközileg elismert jeles képviselőivé váltak.
2015-től Bordos a szóló projektekre, architekturális vetítésekre, kisebb méretű tárgyvetítésekre (object mapping), képzőművészeti kiállításokra, valamint színházi és opera díszlet vetítésekre koncentrál.

Az INTERTON Egyetemen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet az INTERTON Egyetemről!
http://intertongroup.com/index.php/interton-egyetem

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.