interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN: KOSCSÓ FERENC – ZÖLD NÉLKÜLI LYUKASZTÁS

Belátjuk, hogy ez a kifejezés még az AV szakmán belül is csak nagyon keveseknek jelent valamit. Pedig egy forradalmi újdonságról beszélünk: a magyar fejlesztésű, az idei NAB-on Best Of Show díjat szerzett, a zLense által életre hívott zKey™ nevű technológiával zöld háttér nélkül, a kamera által látott teret mélység alapon felmérve, valós időben vegyíthetjük az élő kameraképet a 3D (info)grafikus elemekkel, ezzel olyan vizuális effekteket létrehozva, amellyel forradalmasítani lehet az élő műsorkészítést.

Ráadásul a technológia nem csak a broadcast és stúdiótechnológia világában használható, hanem számos más alkalmazási területet is megújíthat. (Elmondjuk majd azt is melyek ezek.)

Azt is belátjuk, hogy még ezzel a rövid leírással se biztos, hogy érthetően elmagyaráztuk miről is fog szólni az előadás, de azt garantáljuk, hogy Morpheusnak igaza volt: aki részt vesz rajta az a saját szemével láthatja majd az élő bemutatón keresztül, hogy miről is beszélünk.

Az INTERTON Egyetemen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Időpont: 2017. november 8-9.
Helyszín: Experidance Ház (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

REGISZTRÁCIÓ

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet az INTERTON Egyetemről!
http://intertongroup.com/index.php/interton-egyetem

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.