interton logo

ITT A VI. INTERTON EGYETEM ÓRARENDJE!

A VI. INTERTON Egyetem az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) 2017. november 8-9-én kerül megrendezésre. Hasonlóan az előző évekhez, ezúttal is a hang-, fény-, színpad és vizuáltechnika iránt érdeklődőknek szánt előadásokat mutatunk be. Az előadók között az INTERTON Group munkatársai mellett számos hazai és külföldi szakember is jelen lesz. Ezúton tesszük közzé a rendezvény részletes órarendjét.

A részletes órarend az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha még nem regisztrált rendezvényünkre, az alábbi linkre kattintva megteheti.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése van, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén!

Bogár István
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 689 3198

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.