interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK AZ NDI VIDEÓÁTVITELI RENDSZERT

2017. november 8-9-én az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem, ahol többek között Koscsó Ferenc tart majd előadást „NDI: a videós világ Dantéja” címmel. Az érdeklődők a rendezvényen működés közben ismerhetik meg a rendszert.

A valós idejű IP-alapú kommunikáció hangban szinte már történelem, ám csak most kezd igazán elérhetővé válni a videós világban. A koax kábeles SDI összeköttetést az esetek túlnyomó többségében ki tudja már váltani az NDI rendszer. Csupa szépet és jót ígér az új technológia az alkalmazási lehetőségek minden szintjén. Az elmélet ismertetése mellett megvizsgáljuk, hogy mindez hogyan érvényesül a gyakorlatban.

Kattints az alábbi linkre és tekintsd meg a további előadások listáját:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Bővebb információért keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.