interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN: LANT TIBOR A TANULÁSRÓL

2017. november 8-9-én kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.), ahol Lant Tibor a tanulással kapcsolatban tart majd rendkívül érdekesnek ígérkező előadást.

Lant Tibor a következőket írta az előadás témájával kapcsolatban:

A 21. században a technológiák robbanásszerű változását éljük. Míg a 19. században őseink "egy életnek tanultak", ma már tudomásul kell venni azt, hogy egy életen át kell tanulni. Tanulni (akárcsak járni, futni vagy ugrani) kevés kivétellel mindenki tud. Hatékonyan tanulni csak kevesen.

Korunkban egyre inkább jellemző, hogy ha valaki nem tud hatékonyan tanulni, az egyre inkább lemarad, nem tud szert tenni a digitális világban nélkülözhetetlen tudásra, készségekre. Kreatívan nyitottnak és reflektívnek kell lenni az innovációra, érzelmek ügyes kezelésére, jó kapcsolatépítésre és kommunikációs képességekre van szükség. Ezek mind tanulhatók. Meg kell ismerni a hatékony tanulási módszereket, ezek között a grafikus jegyzetelést: ez segít a hatékony memóriakezelést elősegítő vízuális látásmód gyakorlatában, a rendszerben, folyamatokban, algoritmusokban történő gondolkodás fejlesztésében.
Az előadáson mindezekről, továbbá (sokak számára talán meglepetésként) a kézírás szerepéről részletesen beszélünk majd.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

A VI. INTERTON Egyetem programját az alábbi linken tekintheti meg. A program folyamatosan frissül.
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.