interton logo

VÉGET ÉRT AZ ELSŐ INTERTON EGYETEM LABOR

Véget ért az első INTERTON Egyetem Labor képzés, melynek keretében Yamaha digitális keverőpultok gyakorlati oktatásán vettek részt az érdeklődők. Az óriási érdeklődésre való tekintettel a tervezett egy INTERTON Egyetem Labor nap helyett három oktatási napot is tartottunk, sajnos azonban így sem tudtunk minden regisztrálónak helyet biztosítani a rendezvényen.

Az első INTERTON Egyetem Labor oktatást – mindhárom nap - Fekete Gábor „G” tartotta, s az első két nap Robert Jurik, a Yamaha Kereskedelmi Audió Értékesítési képviselője is jelen volt. A résztvevők gyakorlatban szerezhettek mély tudást a Yamaha QL és CL digitális keverőpultokkal, melyekkel különböző feladatokat is végre kellett hajtaniuk. A gyakorlati rész mellett a  Yamaha cég történetéről, illetve a Dante alapú hálózatokról is tanulhattak a résztvevők. A Labor végén a megjelentek a Yamaha által hitelesített bizonyítványokat vehettek át.

Az INTERTON Egyetem Laborról:
Míg az évente megrendezésre kerülő INTERTON Egyetemen az előadások, prezentációk keretében a legfontosabb technológiai újdonságokat, trendeket mutatjuk be az audiovizuál és fénytechnika világában, addig a 2018-ban debütáló INTERTON Egyetem Labor célja, hogy az ezeken a piacokon elérhető eszközöket és technológiákat a gyakorlatban bemutatva adjon mély tudást, ismeretet. Az INTERTON Egyetem Labor rendezvényen kis létszámú csoportokban vehetnek részt az érdeklődők.

Az újonnan elindított INTERTON Egyetem Labor rendezvény keretében tavasszal és ősszel havonta várjuk az érdeklődőket! A további részletekről hamarosan többet is elárulunk.

Az első INTERTON Egyetem Labor képgalériája ide kattintva tekinthető meg.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.